keskiviikko 9. lokakuuta 2013

AUTUMN IN FINLAND


 I've always said that I don`t like fall. Nowadays, I have to be disagree with that. I love the fall colors and autumn fashion. The only thing I don`t like is the rain.


En ole ikinä sen erikoisemmin pitänyt syksystä, mutta nykyään olen täysin eri mieltä. Rakastan ylikaiken syksyn uskomatonta väriloistoa. Odotan myös nykyään innolla uutta syksy-muotia. Syksy on aikaa, jolloin saa alkaa käyttämään takuuvarmoja Burberryn ja Mulberryn kaulahuiveja. Kaapista saa myös kaivaa esille, kaulahuivien lisäksi, muhkeat villapaidat. Asukokonaisuuksiin ilmestyvät mitä ihanimmat materiaalit: kashmir, silkki ja jne. 

Scarf: BURBERRY 

Candle season gets started in the fall.

Kynttiläkausi saa odotetun alkunsa syksyn pimeinä iltoina.
Is time to start using a thicker scarf and gloves.

Nyt on aika alkaa käyttää paksumpaa kaulahuivia ja hansikkaita asusteina. Burberryn huiviin kanssa sopii täydellisesti niin mustat kuin punaisetkin nahkahansikkaat.

 Stunning colors in the trees!

Upeaa väriloistoa lehtipuissa! Värejä on ihan rajaton määrä. Ei voi muuta todeta kuin, että Suomen syksy on nyt parhaimmillaan. Kannattaa nauttia Suomen syksyn väriloistosta vielä kun voi, sillä pian ne viimeisetkin lehdet tipahtelevat maahan.2 kommenttia: